Escrocul vinde, mentalistul nu

woman-stealing-laptop_pan_13480

La numai câteva minute după finală am scris într-o notă de glumă că ”Românilor le place să fie păcăliți”, într-un articol în care îl felicitam pe Gog pentru reușita lui :) .

La momentul ăla am crezut că lumea a votat ”actul artistic” al lui Gog și nicio secundă nu m-am gândit că cineva îl votează crezând că e ceva magic acolo sau că intră el în mintea cuiva. Mai ales că omul a și spus că este mentalist, dar în fine… Se pare că într-adevăr e mare grădina… și mulți proștii care zac în ea.

Partea mai nasoală e că prostia asta a unora este susținută și alimentată de către ziarele și televiziunile care în loc să explice oamenilor ce e ăla mentalismul a venit cu titluri de genul: ”Uite cum te-a păcălit Gog”.

Păi hai să vedem cine e ”escrocul”. Gog, pentru că a spus de la bun început cu ce se ocupă sau presa care în loc să spună lumii ce înseamnă mentalismul se ocupă cu alte mizerii?

* Eu am auzit de mentalism în urmă cu mai mulți ani, când mă uitam pe youtube la Chriss Angel. Tot iluzionist și mentalist și el, dar cu câteva clase peste Gog al nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *